Predikování počtu vybraných zásilek v dopravní síti České pošty, s.p. - Savinova, Viktoriia (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá predikováním počtu vybraných zásilek v dopravní síti České pošty, s.p. Analyzuje potřeby společnosti ve vazbě na vznik predikčního systému včetně analýzy produktového portfolia, návaznosti a parametrů logistických procesů a požadavků na navrhovaný predikční systém. Na základě analýzy je navržen systém, který plní stanovené požadavky. Následně je vyhodnocen jeden z modulů navrženého systému a jsou uvedeny přínosy návrhu pro logistiku společnosti.
Predicting the number of selected parcels in Česká pošta, s.p. transport network
Keywords: predikční systém; logistika; balíkové zásilky; Česká pošta s.p.; prediction system; logistics; parcels; Česká pošta s.p.