Postsovětský Kyrgyzstán v procesu politické transformace - Kubek, Petr (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce analyzuje proces politické transformace v Kyrgyzstánu, která byla deklarována jako cesta od totality k demokracii a občanské společnosti.
The post-Soviet Kyrgyzstan in the process of political transformation
Keywords: Kyrgyzstán; transformace; demokracie; totalita