Analýza logistických procesů ve vybrané firmě - Kopřiva, Jakub (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá analýzou logistických procesů ve vybrané firmě. Cílem je podrobně zhodnotit současné fungování logistických činností a identifikovat oblasti s potenciálem ke zlepšení. Na základě výsledků analýzy jsou navržena opatření vedoucí k racionalizaci a zvýšení efektivity logistických procesů.
Analysis of logistics processes in a selected company
Keywords: manipulační jednotka; logistické procesy; racionalizace skladu; handling unit; logistics processes; warehouse rationalization