Analýza části informačního systému v pojišťovnictví - Jozífová, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo poukázat na možnost vyžití sledovaného informačního systému v reálném prostředí pojišťovny.Pokusila jsem se nejdříve definovat základní pojmy z informačních systémů, pojišťovnictví a procesní analýzy.

Main goal of the bachelor work was refer to possibility self-realization tracked information system in real environment insurance company.
The analysis part information system in insurance
Keywords: Datový sklad; Informační systém; interní systém