Euchrid and Molloy: Stigmetised heroes in quest for a womb - Mrázková, Tereza (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá zkoumáním dvou hlavních hrdinů z románů Molloy a And the Ass Saw the Angel.
Keywords: esej; Molloy; Euchid