Řízení zásob surovin v podniku Hartmann-Rico a.s. Most - Malá, Hana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je zaměřena na řízení zásob surovin, především na jejich analýzu pomocí metody ABC a na náklady spojené se zásobami surovin.
Control of stock materials in Hartman-Rico joint-stock company - Most
Keywords: zásoby; řízení; metody ABC; Logistika; Náklady