Bezpečnost elektronického obchodu a bankovnictví - Kornherr, František (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na bezpečnost elektronického obchodu a internetového bankovnictví. Popisuje a zkoumá metody zabezpečení elektronického obchodu. V praktické části hodnotí české banky z hlediska kvality internetbankingu a jeho zabezpečení.
Security of electronic business and banking
Keywords: elektronický obchod; elektronické obchodování; elektronické bankovnictví; bezpečnost; šifrování