Jane Austen and her Discent on 18th Century Conventions - Sharplesová, Dana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřuje na díla J.Austenové vyjadřující nesouhlas s dobovými konvencemi 18.století.
Jane Austenová a její nespokojenost a anglickými konvencemi 17. století
Keywords: Austenová,J.; konvence; styl; psaní