Možnosti realizace dopravních projektů formou spolupráce veřejného a soukromého sektoru - Svobodová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem této práce budou zejména PPP projekty a jejich implementace v rámci České republiky. Na základě předchozích zkušeností v České republice i v zahraničí budou definována kritéria pro posouzení nedostatečnosti implementace těchto projektů v rámci České republiky. Tato kritéria budou vyhodnocena pomocí Saatyho metody přičemž nejproblematičtějším oblastem budou stanoveny návrhy na zlepšení. Uvedená zjištění budou aplikována na konkrétní návrh parkovacího domu jako možnosti řešení neuspokojivého stavu dopravy v klidu v Pardubicích.
Possibilities of transport projects implementation by public private partnership
Keywords: PPP projekty; veřejné zakázky; dopravní infrastruktura; multikriteriální analýza; Saatyho metoda; parkovací domy; PPP projects; public procurement; transportation infrastructure; multi-criteria analysis; Saaty's method; parking house