Jednotný vizuální styl města Pardubice - Kadlec, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem bakalářské práce je vytvoření jednotného vizuálního stylu města Pardubice. V práci jsou popsány základní složky firemní identity a jejich vzájemné vazby. Dále základní principy, techniky a postupy, které jsou následně uplatněny v samotném návrhu. Výstupem práce je soubor navržených grafických materiálů.
Uniform visual style of the city of Pardubice
Keywords: jednotný vizuální styl; logo; značka; písmo; barvy; corporate design; logo; brand; font; colors