Ekonomická rovnováha a fiskální a monetární politika - Imlaufová, Martina (Univerzita Pardubice, 2002)
V práci autorka charakterizuje ekonomickou rovnováhu a působení fiskální a monetární politiky na příkladu ČR (1993-2000).
The economic balance and fiscal and the monetary politicy
Keywords: Česká Republika; ekonomická rovnováha; Fiskální politika; monetární politika; peněžní zásoba; veřejné rozpočty