Možnosti využití sociálních sítí pro hodnocení kvality produktů - Záleský, Milan (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se věnuje možnostem hodnocení kvality produktů na sociálních sítích. Práce definuje jednotlivé sociální sítě, marketingu na sociálních sítích, právní aspekty marketingu na sociálních sítích. Dále práce pokračuje popisem možností hodnocení na jednotlivých sociálních sítích. Poté práce postoupí k výčtu metod pro hodnocení vah a produktů. V závěru se práce věnuje hodnocením kvality produktů na sociálních sítích a následně jejich závěrečným hodnocením.
Possibilities of using social networks for product quality assessment.
Keywords: sociální sítě; marketing; kvalita; produkty; hodnocení; social media; marketing; quality; product; rating