Klasifikace hodnocení rizikovosti úvěrových obchodů - Ješina, Petr (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je věnována užití metod vícekriteriální optimalizace při tvorbě klasifikace pro hodnocení klienta úvěrového obchodu.
Classification of the venture of credit markets
Keywords: úvěrové obchody; Riziko; kritéria; Optimalizace