Kulturní život v obci Dolní Roveň - Popela, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je kvalitativní analýza týkající se kulturního života v obci Dolní Roveň na Pardubicku.
Cultural live in the village Dolní Roveň
Keywords: kulturní antropologie; Kultura; Dolní Roveň