Vzdělávání ve společnosti Škoda Auto, a. s. - Kubečková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce se zabývá vzděláváním zaměstnanců firmy Škoda Auto, a. s. v oblasti nadodborné přípravy se zaměřením na cílovou skupinu mistrů-supervizorů. První část popisuje teoretické poznatky z oblasti podnikového vzdělání. Další část je věnována ucelenému zmapování problematiky vzdělávání ve firmě Škoda Auto. Praktická část diplomové práce je zaměřena na hodnocení vzdělávacích programů ze strany účastníků vzdělávacích akcí a to prostřednictvím dotazníku rozeslaného zaměstnancům firmy Škoda Auto, kteří vykonávají funkci mistra - SV.
Training at Škoda Auto, a. s.
Keywords: Human Resources; training; Education; analyses; vzdělávání dospělých; Lidské zdroje; Management; analýzy