Hospodářská kriminalita v jednotlivých obdobích veřejné správy - Šaravcová, Stela (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce je zaměřena na vývoj veřejné správy a vývoj hospodářské kriminality od roku 1948 do roku 2003. V bakalářské práci jsou analyzována jednotlivá období veřejné správy. Dále vyhodnocena data policejních statistik hospodářské kriminality. Na základě provedených analýz je v závěru zhodnocen vliv veřejné správy na vývoji hospodářské kriminality.
Economic crime in individual periods of public administration
Keywords: veřejná správa; státní správa; samospráva; komunismus; hospodářská kriminalita; trestní zákoník; public administration; government; self-government; communism; ecomonomic crime; criminal code