Zhodnocení možnosti zřízení cyklopůjčovny v Pardubickém kraji - Bartáková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá možností zřízení cyklopůjčovny v Pardubickém kraji. Existují zde reálné předpoklady rozvoje cykloturistiky a to přináší i zajímavou podnikatelskou příležitost. Práce analyzuje současný stav cykloturistiky a cyklopůjčoven v regionu. V práci je předložen návrh založení nové cyklopůjčovny v Pardubickém kraji.
Evaluation of the possibility of establishing a bike rentals in the Pardubice region
Keywords: cyklopůjčovna; Pardubický kraj; cykloturistika; cyklotrasy; cyklistická doprava; bike rental; Pardubice region; biking; cycle route; cycling