Optimalizace dopravní obslužnosti obcí ve Svazku obcí pod Kunětickou horou - Šafářová, Jana (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce je zaměřená na dopravní obslužnost, která je zajišťována v obcích ve Svazku obcí pod Kunětickou horou. Na základě analýzy současného rozsahu dopravní obslužnosti je vymezen rozsah veřejné služby, která je v diplomové práci optimalizována. Dopravní obslužnost je optimalizována s cílem zvýšit atraktivitu veřejné hromadné dopravy.
Analysis of the Current State of Transport Services in the Association Municipalitics of Kuněticka Hora
Keywords: dopravní obslužnost; veřejná drážní osobní doprava; veřejná linková autobusová doprava; transport services; public passenger rail transport; public bus transport