Digitální audio zesilovač s optickým audio vstupem signálu - Kaválek, Petr (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem této bakalářské práce je návrh digitálního zesilovače s optickým vstupem. V úvodu práce je vysvětlen přenos signálu v digitální formě a vlastnosti použitých integrovaných obvodů. V praktické části je postup návrhu a výroby zesilovače. Změřené charakteristiky ukazují vlastnosti zesilovače a jeho funkčnost.
Digital audio power amplifier with optical signal input
Keywords: zesilovače; optický vstup; digitální přenos; AES/EBU; S/PDIF; I2S; amplifiers; optical input; digital transmission; AES/EBU; S/PDIF; I2S