Organizace zimní údržby místních komunikací v oblasti Vysočina Arény v Novém Městě na Moravě - Janů, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce se zabývá zimní údržbou místních komunikací v Novém Městě na Moravě. Práce obsahuje analýzu současného stavu zimní údržby, na jejímž základě jsou vypracovány návrhy změn při provádění zimní údržby místních komunikací. Vypracované návrhy změn zimní údržby jsou zaměřeny na konání významných sportovních soutěží ve Vysočina Aréně.
Local roads' winter service organization in area of Vysočina Arena in Nové Město na Moravě
Keywords: Vysočina Aréna; Nové Město na Moravě; plán zimní údržby; sjízdnost místních komunikací; pořadí důležitosti; Vysočina Arena; Nové Město na Moravě; plan of winter service; negotiability of local roads; order of importance