Analýza podnikatelských rizik - Špás, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem bakalářské práce je identifikace a posouzení podnikatelských rizik vybrané společnosti, včetně návrhu opatření pro jejich minimalizaci. Práce definuje pojem riziko a pojmy s ním související. Charakterizuje vybranou společnost a podrobuje jí SWOT analýze a analýze 5F, výstupem kterých je návrh způsobu řešení jednotlivých rizik, kterým je podnik vystaven.
Analysis of business risks
Keywords: rizika; analýza rizik; SWOT analýza; analýza 5F; risks; risk analysis; SWOT analysis; analysis 5F