Webový 3D simulátor těles ve vesmíru - Struna, Michal (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se v praktické části zabývá implementací webové aplikace pro 3D vizua- lizaci těles ve vesmíru. V rámci aplikace je kladen důraz na dynamický obsah, na kterém se mohou všichni uživatelé po úspěšně autentifikaci podílet. Veškerý obsah je možné pomocí serverového REST API upravovat. Teoretická část je zaměřena na popis technologií pro tvorbu webových aplikací, vysvětlení životního cyklu aplikace a uvedení řešení několika problémů spojených s implementací. Součástí teoretické části je také detailní popis všech stránek nacházejících se v aplikaci.
Web 3D simulator of bodies in universe
Keywords: webová aplikace; simulátor; vesmír; astronomie; TypeScript; 3D; web application; simulator; universe; astronomy; TypeScript; 3D