Výrobní modelmix ve svařovně - Henzl, Marek (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá výrobním modelmixem na svařovně a jeho vylepšením pro zvýšením celkové kapacity svařovny a tím zefektivnění výroby. Vstupními daty jsou výrobními reporty, analytickými nástroji jsou programy MS Excel a MS Power BI. Po získání relevantních informací a z nich získaných znalosti je navrženo možné vylepšení.
Production modelmix of car bodies in the welding shop
Keywords: svařovna; karoserie; datová analýza; výrobní modelmix; efektivita výroby; welding shop; car body; data analysis; production modelmix; production efficiency