Hlediska kvality ve firmě typu chráněná dílna - Dostál, Martin (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce nejprve charakterizuje kvalitu ve výrobních podnicích obecně. Popisuje metody, normy a nástroje, jak kvality dosáhnout. Věnuje se i hodnocením pracovníků z hlediska výkonu. V další části se zabývá problematikou chráněných dílen a zaměstnávání osob se zdravotním postižením - hlavně z hlediska základních zákonů o lidských právech. Dále identifikuje aspekty kvality a formy jejich zjišťování. Poslední část zahrnuje praktickou aplikaci dotazníkového šetření a jeho vyhodnocení.
Aspects of quality in the company type of sheltered workshop
Keywords: chráněné dílny; zaměstnavatelé na chráněném trhu práce; nástroje managementu kvality; dotazníky; sheltered workshops; employers in the protected labor market; quality management tools; questionnaire