Rozvoj exportu v ČR - Kelnarová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá problematikou rozvoje exportu v České republice.
Export development in the Czech republic
Keywords: Zahraniční obchod; Export; Rozvoj; CzechTrade; Česká Republika