Výzkum spokojenosti zákazníků se službami vybrané restaurce - Škraňková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá primárním výzkumem spokojenosti zákazníků se službami vybrané restaurace, kvalitou služeb a jejím měřením.
Research of the guests´ satisfaction with the services in the chosen restaurant
Keywords: restaurace; pohostinství; kvalita služeb