Reprodukovatelnost analýzy vybraných látek plynovou chromatografií tabelovaných hodnot retenčních indexů - Červenka, Libor (Univerzita Pardubice, 1998)
Byla zhodnocena reprodukovatelnost retenčních indexů těkavých organických látek s použitím kapilárního dvoukolonového plynového chromatografu s lineárním teplotním programem.
Reproducibility of analysis of chosen compounds by gas chromatography using published values of retention indices
Keywords: plynová chromatografie; programovaná teplota; retenční indexy; reprodukovatelnost