Alokace finančních zdrojů Předstrukturálních a Strukturálních fondů Evropské unie - Plocková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou strukturálních a předstrukturálních fondů Evropské unie.
Alocation offinancial resources Structural and before Structural funds of European Union
Keywords: strukturální politika; Strukturální fondy; Evropská Unie