Zadávání veřejných zakázek formou obchodní veřejné soutěže - Vopršalová, Karolína (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce popisuje postup obchodní veřejné soutěže. Poskytuje informace o praktickém průběhu zadávání a o dokumentaci při obchodní veřejné soutěži.
Public tenders inviting by the form commercial public competition
Keywords: veřejná zakázka; obchodní veřejná soutěž; zadavatel; uzavření smlouvy; námitka