Komunikační mix výrobního podniku - Svobodová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se věnuje problematice komunikačního mixu v podniku, jeho podrobné analýze a návrhu optimalizace. Je rozčleněna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o marketingu a s ním souvisejících procesech, popisuje marketingový mix a podrobněji rozebírá jeden z jeho prvků - komunikační mix. Praktická část v úvodu popisuje daný výrobní podnik. Její část se zabývá analýzou okolního prostředí podniku a jednotlivými nástroji komunikačního mixu. Závěr práce je věnován návrhu komunikačního mixu podniku.
Communication mix of productive company
Keywords: komunikační mix; reklama; podpora prodeje; public relations; Kopos Kolín a. s.; communication mix; advertisiment; sales promotions; public relations