Financování nestátních neziskových organizací v ČR - Mahrová, Petra (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou financování nestátních neziskových organizací v České republice. V úvodu práce je pojednáno o jednotlivých právních formách nestátních neziskových organizací. Další část práce se zabývá analýzou jednotlivých zdrojů financování nestátních neziskových organizací. V závěru práce jsou zhodnoceny jednotlivé zdroje financování a je zde uvedeno i doporučení pro zlepšení financování nestátních neziskových organizací.
Financing of non-profit organizations in the Czech Republic
Keywords: neziskový sektor; nestátní neziskové organizace; financování nestátních neziskových organizací; non-profit sector; nongovernmental organizations; financing nongovernmental organizations