Základní hlediska přípravy orgánů státní správy na řešení krizových situací a jejich aplikace v činnosti resortu ministerstva dopravy a spojů - Kopčák, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce bylo nalézt odpovědi na otázku, jak je zabezpečeno řešení krizových situací v resortu dopravy a spojů.
Keywords: Státní správa; krizové situace; ministerstvo dopravy a spojů; řešení problémů