Projekt zavedení a integrace systému určování pozice do informačních systémů ČD s.o. - Štrobl, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce dává přehled o informačních systémech v dopravě a možné integraci v podmínkách ČD s.o.
Keywords: železniční doprava; České dráhy; automatická identifikace vozidel; Informační systémy