Československá armáda a její důstojnický sbor mezi lety 1921-1938 pohledem Důstojnických listů - Fišer, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2023)
Předložená práce pojednává Československé armádě a jejím důstojnickému sboru v letech 1921-1938 z pohledu periodika Důstojnické Listy vydávaným Svazem Československého Důstojnictva od roku 1921. Práce je ukončena koncem první republiky tedy 30. zářím 1938.
Czechoslovak army and its Officer Corps between years 1921-1938 as seen by the journal Důstojnické Listy (Officer's Bulletin)
Keywords: Československá armáda; Československý důstojnický sbor; Důstojnické Listy; Svaz Československého Důstojnictva; Czechoslovak army; Czechoslovak Officer Corps; Officer's Bulletin (Důstojnické Listy); Union of Czechoslovak Officer Corps