Návrh učebního textu z Analytické chemie pro studenty středních škol chemického zaměření - Krejčová, Dana (Univerzita Pardubice, 2015)
Závěrečná práce doplňujícího pedagogického studia je zaměřena na přípravu učebního textu do předmětu Analytické chemie. Práce seznamuje žáky se základy odměrné analýzy.
Keywords: didaktika chemie; analytická chemie; odměrná analýza; didactics of chemistry; analytical chemistry; volumetric analysis