Warehousing methodology - Cempírek, Václav; Chlaň, Alexander; Kampf, Rudolf (Univerzita Pardubice, 2005)
Příspěvek řeší metodiku skladování, jako jednu z velmi důležitých činností logistiky. První část řeší organizaci uvnitř skladu a popis kritérií pro informační systém. Druhá část popisuje nákladovou funkci distribuce. Optimální počet skladů odpovídá minimu této funkce. Třetí část uvádí metodické posouzení pro rozhodnutí o vlastním nebo pronajatém skladu.
Keywords: skladové hospodářství; Logistika; Informační systémy; sklady