Stanovení GSH a GSSG v biologických vzorcích - Hýžová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2004)
Zavedení HPLC/FD metody pro stanovení GSH a GSSG. Stanovení GSH a GSSG v plné krvi dobrovolných dárců krve a v izolovaných hepatocytech potkana.
Determination of GSH and GSSSG in biological samples
Keywords: glutathion; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; hemoglobin