Výběr dodavatele obalového materiálu ve společnosti MEDIATE s.r.o. - Viktorinová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na výběr vhodného dodavatele obalového materiálu společnosti MEDIATE s.r.o. Jejím cílem je vybrání vhodného dodavatele pomocí vícekriteriální analýzy, kdy je nutné vybrat správné metody pro stanovení vah a následně metody pro vícekriteriální analýzu, a na základě výsledků vytvořit návrh, který bude vhodný pro společnost MEDIATE s.r.o. Práce je rozdělena do čtyř částí. První kapitola obsahuje teoretické vymezení pojmů, které jsou spojeny s výběrem dodavatele obalového materiálu. Druhá kapitola obsahuje teoretické vymezení vícekriteriální analýzy a stanovení vah. Třetí kapitola je věnována vícekriteriální analýze a stanovení vah kritérií. Obsahem čtvrté kapitoly jsou návrhy pro výběr vhodného dodavatele a jejich hodnocení na základě výsledků.
Supplier selection packaging material at MEDIATE s.r.o.
Keywords: výběr dodavatele; vícekriteriální analýza; stanovení vah; vhodný dodavatel; obalový materiál; supplier selection; multicriteria analysis; determination of weights; suitable supplier; packaging material