Studium kompatibility složek plastických trhavin pomocí vakuového stabilitního testu - Morávková, Soňa (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o sledování kompatibility jednotlivých složek plastických trhavin a jejich vlivu na stabilitu výsledné trhaviny. Měření byla prováděna pomocí vakuového stabilitního testu.
Plastic explosive components compatibility study by vacuum stability test
Plastic explosive components compatibility study by vacuum stability test
Keywords: plastické trhaviny; vakuový stabilitní test; vodivé polymery