Sledování výkonnosti podniku se zakázkovou výrobou - Hofman, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem této práce je vytvoření souboru ukazatelů, které umožní podniku dlouhodobé sledování výkonnosti. Volba ukazatelů vychází z analýzy podniku a jeho okolí. Vytvořený soubor ukazatelů obsahuje kritéria kvalitativního i kvantitativního charakteru.
Efficiency measuring in the company focused on custom manufacturing
Keywords: management; efficiency; strategy; indicator; podnikové řízení; výkonnost; strategie; ukazatele