Využití 3D modelování v GIS pro propagaci vybrané lokality Železných hor - Šmíd, Milan (Univerzita Pardubice, 2015)
Úkolem této bakalářské práce je využití 3D modelování v GIS pro propagaci vybraného regionu v Železných horách. Zabývá se celou problematikou tvorby 3D vizualizace vybraného území. Další část práce je věnována problematice propagace regionů, jejím současným stavem a zejména ve spolupráci s oblastí geografických informačních systémů.
The use of 3D modeling in GIS to promote the selected locality of the Iron Mountains
Keywords: 3D modeling; GIS; digital model of terain; visualization; promotion; location; Železné hory; 3D modelování; digitální model terénu; vizualizace; propagace