Activities attracting pupils' attention - Komárková, Simona (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se snaží poskytnout informace o aktivitách poutajících pozornost žáků ve vyučování cizích jazyků.
Keywords: výuka jazyků; aktivity; žáci; pozornost; Učitel