Právní úprava dovolené - Sýkora, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce popisuje právní úpravu dovolené. Zaměřuje se na její zařazení do oblasti pracovního práva. Rozebírá současnou právní legislativu, její historický vývoj a porovnává délku dovolené s vybranými státy světa.
Leave legislation
Keywords: dovolená; pracovní právo; pracovní poměr; leave; labor law; employment