Analýza zabezpečení silničních vozidel - Pfaff, David (Univerzita Pardubice, 2013)
V této bakalářské práci je nejprve provedena analýza automobilové kriminality a krádeží vozidel, včetně analýzy rizikových situací. Dále jsou analyzovány jednotlivé způsoby zabezpečení vozidel. Na tomto základě jsou navržena zabezpečení vozidel dle definovaných kategorií. Navrženo je také zabezpečení pro vybrané modelové vozidlo. V další části je zpracováno zhodnocení zabezpečení vozidel. Na závěr je uvedena prevence automobilové kriminality, včetně návrhu správného chování a pohybu na rizikových místech.
Analysis of road vehicles security
Keywords: automobilová kriminalita; krádeže; pachatel; prevence; zabezpečení; automobile criminality; theft; offender; prevention; vehicles; security