Uplatnění internetu v zasilatelské činnosti - Svobodová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje možnosti Internetu pro komunikaci mezi zasilatelskými firmami a zákazníky.
Exercise of internet in forwarding activity
Keywords: Internet; zasilatelství; Komunikace; zákazníci; podniky