Analýza inovačního managementu v konkrétním podniku - Zadinová, Michala (Univerzita Pardubice, 2019)
Předmětem bakalářské práce "Analýza inovačního managementu v konkrétním podniku" je zhodnocení inovačního managementu se zaměřením na procesní a organizační inovace v podniku. V úvodu se opodstatňuje téma zvolené práce, představuje se objekt a předmět zkoumání a formulují se cíle a úkoly zkoumání. V druhé části je provedena analýza metodou dotazníkového šetření v technologické firmě Technocon, s.r.o. Závěrem je zhodnocena aktuální situace firmy a jsou navržena obecná doporučení směřovaná ke zlepšení procesní a organizační inovace.
Analysis of innovation management in a particular company
Keywords: invence; inovace; inovační management; kreativita; inovační strategie; proces; invention; innovation; innovation management; creativity; innovation strategy; process