Nákladní vůz na přepravu návěsů - Plhák, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá návrhem nákladního vozu na přepravu silničních návěsů pro maximální rychlost 120 km/h.Je zaměřena na definici kombinované dopravy (silnice-železnice).
Piggyback car for transport of truck semitrailers
Keywords: nákladní přeprava; železniční vozy; konstrukce; Podvozek; nákladní vozy; Kombinovaná doprava