Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.author |
Bajer, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2023-01-05T08:53:07Z |
|
dc.date.available |
2023-01-05T08:53:07Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/80503 |
|
dc.format |
41 str. + přílohy |
|
dc.language.iso |
cze |
cze |
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Text habilitační práce je přístupný bez omezení. Přílohy jsou přístupné pouze v rámci univerzity. |
cze |
dc.title |
Využití extrakčních metod pro analýzu bioaktivních sloučenin v rostlinných a potravinářských produktech |
cze |
dc.type |
habilitační práce |
cze |
dc.description.department |
Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.thesis.degree-name |
doc. |
|
dc.identifier.signature |
D40633 |
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|