Využití extrakčních metod pro analýzu bioaktivních sloučenin v rostlinných a potravinářských produktech
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Habilitační práce / Habilitation theses FCHT
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Využití extrakčních metod pro analýzu bioaktivních sloučenin v rostlinných a potravinářských produktech
Bajer, Tomáš
Soubory tohoto záznamu
URI:
https://hdl.handle.net/10195/80503
Datum publikování:
2022
Typ dokumentu:
habilitační práce
Signatura:
D40633
Přístup k e-verzi:
Text habilitační práce je přístupný bez omezení. Přílohy jsou přístupné pouze v rámci univerzity.
Zobrazit celý záznam
Název:
HP_Bajer.pdf
Velikost:
1011.Kb
Formát:
PDF
Popis:
Plný text práce
Zobrazit/
otevřít
Název:
HP_Bajer_prilohy.pdf
Velikost:
20.06Mb
Formát:
PDF
Popis:
Přílohy habilitační ...
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Habilitační práce / Habilitation theses FCHT
[30]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39568]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se