dc.contributor.advisor |
Kantorová, Kateřina |
|
dc.contributor.author |
Krátká, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2020-07-08T10:46:55Z |
|
dc.date.available |
2020-07-08T10:46:55Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.date.submitted |
2020-05-13 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/75628 |
|
dc.description.abstract |
Práce je věnována zpracování analýzy a návrhu marketingového mixu v oblasti služeb. Zabývá se marketingem v oblasti služeb. Je zaměřena na návrh marketingového mixu v konkrétním restauračním zařízení. |
cze |
dc.format |
50 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing |
cze |
dc.subject |
služby |
cze |
dc.subject |
marketingový mix |
cze |
dc.subject |
analýza marketingového mixu |
cze |
dc.subject |
návrh marketingového mixu |
cze |
dc.subject |
marketing |
eng |
dc.subject |
services |
eng |
dc.subject |
marketing mix |
eng |
dc.subject |
marketing mix analysis |
eng |
dc.subject |
marketing mix design |
eng |
dc.title |
Analýza a návrh marketingového mixu v oblasti služeb |
cze |
dc.title.alternative |
Analysis and design of marketing mix in the area of services |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2020-06-25 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis is devoted to the processing analysis and design of marketing mix in the area of services. It is engaged in the marketing of services. It is focused on the design of marketing mix in a specific restaurant facility. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a provoz podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Studentka seznámila členy komise se svou bakalářskou prací na téma: Analýza a návrh marketingového mixu v oblasti služeb.
Autorka práce v průběhu obhajoby odpověděla na otázky položené vedoucím v posudku:
1. V čem se liší požadavky B2B a B2C zákazníků zkoumané společnosti? Na kterou skupinu je restaurace lépe připravena reagovat?
2. Na str. 41 autorka navrhuje převzetí zákazníků od konkurenta, který zanikl. Autorka může uvést, jak by takové převzetí zákazníků mohlo probíhat.
Studentka částečně odpověděla na otázky komise, které se vztahovaly k tématu závěrečné práce.
Vytčen obsah úvodní kapitoly. |
cze |
dc.identifier.stag |
38757 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |